Kekszes krémes recept

Hozzávalók:
- 1-1,5 cs háztartási keksz ( kocka)
- 1,5 cs vaníliás pudingpor
- 2 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 7 ek cukor
- 1 ek liszt
- 12,5 dkg margarin
- 7,5 dl tej
- fél cs zselatin
Elkészítése:
Tepsi alját ( 30x 22 cm)kirakjuk a keksszel és a következő krémet tesszük rá: a pudingport, zselatint, a tojások sárgáját, cukrot, a lisztet egy kevés tejjel csomómentesre kikeverjük. Beleöntjük a tejbe és sűrűre főzzük. Amíg forr belekeverjük a tojások felvert habját és beledaraboljuk a margarint, ha kész óvatosan a kekszre merjük a krémet a tetejét kirakjuk szintén keksszel. Tetejére csokimázat öntünk. Legalább egy fél napra hűtőbe tesszük, majd szeleteljük .
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »
Káposztás klasszikusok: 12 magyar étel, amit mindenképp ki kell próbálni
Ha valami igazán magyaros, tartalmas és otthonos fogásra vágysz, akkor a ká
Tovább olvasom »