Kekszes krémes recept

Hozzávalók:
- 1-1,5 cs háztartási keksz ( kocka)
- 1,5 cs vaníliás pudingpor
- 2 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 7 ek cukor
- 1 ek liszt
- 12,5 dkg margarin
- 7,5 dl tej
- fél cs zselatin
Elkészítése:
Tepsi alját ( 30x 22 cm)kirakjuk a keksszel és a következő krémet tesszük rá: a pudingport, zselatint, a tojások sárgáját, cukrot, a lisztet egy kevés tejjel csomómentesre kikeverjük. Beleöntjük a tejbe és sűrűre főzzük. Amíg forr belekeverjük a tojások felvert habját és beledaraboljuk a margarint, ha kész óvatosan a kekszre merjük a krémet a tetejét kirakjuk szintén keksszel. Tetejére csokimázat öntünk. Legalább egy fél napra hűtőbe tesszük, majd szeleteljük .
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »