Karamellás habos recept
Ők is elkészítették

Tésztához:
- 20 dkg cukor
- 15 dkg liszt
- 1 dl tej
- 4
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- fél cs sütőpor
- 2 db 3 in 1 kávé
- 1 dl étolaj
Krémhez:
- 2 cs karamell ízű pudingpor
- 5 dl tej
- 20 dkg margarin
- 15 dkg porcukor
Tetejére:
- 4 dl tejszínhab
Elkészítése:
A hozzávalókból piskótatésztát készítünk, közepes méretű tepsibe öntjük és sütőben megsütjük.
A krémhez a pudingot a tejben megfőzzük, majd kihűtjük. A margarint a cukorral habosra keverjük, majd hozzáadjuk a pudingot és a kihűlt tészta tetejére simítjuk. A tejszínt felverjük, a krémre kenjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »