Hókocka recept

Hozzávalók
Tésztához:
- 30 dkg liszt
- 1 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 dkg szalalkáli
- 2 dl tej
- 10 dkg margarin
- 10 dkg porcukor
Krémhez:
- 4 ek liszt
- 4 dl tej
- 25 dkg vaj
- 10 dkg porcukor
- 2 cs vaníliás cukor
Elkészítése:
A tészta hozzávalóit összedolgozzuk, ha nem akarna összeállni, akkor még egy kicsi tejet adunk hozzá.
3 lapot sütünk 20×30 cm-es kivajazott tepsi hátán.
A krém készítése:
A lisztet a tejjel és a cukrokkal simára keverjük, sűrűre felfőzzük, majd kihűtjük. A vajat kihabosítjuk és a kihűlt krémmel simára keverjük.
A lapokat megtöltjük.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mutatós húsvéti vendégváró különlegesség
A húsvéti vendégvárás remek alkalom arra, hogy ne csak finom, de igazán mut
Tovább olvasom »
Húsvéti sós vendégváró finomságok
A húsvéti ünnepek nem csak a kalácsról és a főtt tojásról szólnak – a vendé
Tovább olvasom »
Ínycsiklandó tekercsek az ünnepi hidegtálra
Az ünnepi hidegtál egyik leglátványosabb és legkedveltebb elemei a különfél
Tovább olvasom »
A húsvéti asztal sztárjai: töltött tojások, amik nem csak finomak, hanem mutatósak is!
A húsvéti asztal nem lenne teljes a szépen tálalt, változatosan elkészített
Tovább olvasom »
8 egyszerű és nagyszerű süti, amikkel édesebbé teheted a mindennapokat
Van, amikor semmi másra nincs szükségünk, csak egy gyorsan összedobható, mé
Tovább olvasom »
Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »