Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Hókocka recept

Hókocka
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat



  • Hozzávalók
    Tésztához:

    • 30 dkg liszt
    • 1 db  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 1 dkg szalalkáli
    • 2 dl tej
    • 10 dkg margarin
    • 10 dkg porcukor

    Krémhez:

    • 4 ek liszt
    • 4 dl tej
    • 25 dkg vaj
    • 10 dkg porcukor
    • 2 cs vaníliás cukor

    Elkészítése:

    A tészta hozzávalóit összedolgozzuk, ha nem akarna összeállni, akkor még egy kicsi tejet adunk hozzá.

    3 lapot sütünk 20×30 cm-es kivajazott tepsi hátán.

    A krém készítése:

    A lisztet a tejjel és a cukrokkal simára keverjük, sűrűre felfőzzük, majd kihűtjük. A vajat kihabosítjuk és a kihűlt krémmel simára keverjük.

    A lapokat megtöltjük.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá