Hókocka recept
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók
Tésztához:
- 30 dkg liszt
- 1 db FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 dkg szalalkáli
- 2 dl tej
- 10 dkg margarin
- 10 dkg porcukor
Krémhez:
- 4 ek liszt
- 4 dl tej
- 25 dkg vaj
- 10 dkg porcukor
- 2 cs vaníliás cukor
Elkészítése:
A tészta hozzávalóit összedolgozzuk, ha nem akarna összeállni, akkor még egy kicsi tejet adunk hozzá.
3 lapot sütünk 20×30 cm-es kivajazott tepsi hátán.
A krém készítése:
A lisztet a tejjel és a cukrokkal simára keverjük, sűrűre felfőzzük, majd kihűtjük. A vajat kihabosítjuk és a kihűlt krémmel simára keverjük.
A lapokat megtöltjük.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.