Hókocka recept

Hozzávalók
Tésztához:
- 30 dkg liszt
- 1 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 dkg szalalkáli
- 2 dl tej
- 10 dkg margarin
- 10 dkg porcukor
Krémhez:
- 4 ek liszt
- 4 dl tej
- 25 dkg vaj
- 10 dkg porcukor
- 2 cs vaníliás cukor
Elkészítése:
A tészta hozzávalóit összedolgozzuk, ha nem akarna összeállni, akkor még egy kicsi tejet adunk hozzá.
3 lapot sütünk 20×30 cm-es kivajazott tepsi hátán.
A krém készítése:
A lisztet a tejjel és a cukrokkal simára keverjük, sűrűre felfőzzük, majd kihűtjük. A vajat kihabosítjuk és a kihűlt krémmel simára keverjük.
A lapokat megtöltjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »
10 nagyszerű bableves, amit ki kell próbálnod!
Ha van étel, ami igazi klasszikus a magyar konyhában, az bizony a bableves.
Tovább olvasom »
Inzulinrezisztencia vacsoraötletek – gyors és egészséges receptek
Az inzulinrezisztencia étrend egyik legnehezebb pontja a vacsora megtervezé
Tovább olvasom »
10 különleges és csodás torta telis-tele csokival!
Ez a válogatás a csokirajongók álma: krémes, mousse-os, gyümölcsös, sőt még
Tovább olvasom »