Házi krémes recept

Hozzávalók:
- 1 cs leveles tészta
- 1 liter tej
- 2 cs vaníliás puding
- 3
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 8-10 kanál cukor
Elkészítés:
A leveles tésztát kettéosztva, két lappá kinyújtjuk és tepsi hátán világosra sütjük. A tejet felforraljuk és a pudingporból, cukorból és a 3 tojás sárgájából krémet főzünk. A tojások fehérjét kemény habbá verjük és a forró krémhez óvatosan hozzákeverjük. Még melegen rákenjük az egyik lapra, a másikat felvágjuk négyzetekre és úgy helyezzük a krém tetejére, hogy könnyebb legyen szeletelni. Tetejét porcukrozzuk. Jó étvágyat!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »
10 nagyszerű bableves, amit ki kell próbálnod!
Ha van étel, ami igazi klasszikus a magyar konyhában, az bizony a bableves.
Tovább olvasom »
Inzulinrezisztencia vacsoraötletek – gyors és egészséges receptek
Az inzulinrezisztencia étrend egyik legnehezebb pontja a vacsora megtervezé
Tovább olvasom »
10 különleges és csodás torta telis-tele csokival!
Ez a válogatás a csokirajongók álma: krémes, mousse-os, gyümölcsös, sőt még
Tovább olvasom »