Hamis házi franciakrémes recept

Elkészítése:
Süss 6 tojásból a nagy tepsiben piskótát. Sárga krém: 3 csomag vaníliás pudingport 8dl tejben főzz meg, hűtsd ki. Keverj ki 20dkg porcukrot 25dkg margarinnal és keverd össze a kihűlt pudinggal. Majd kend a piskótalapra. Tejszín: 5dl habtejszínt verj fel 2 csomag vaníliás cukorral, 1 habfixálóval. Ezt kend a sárga krém tetejére. Reszelj rá csokoládét és kész is.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »