Habroló recept

Elkészítése:
A leveles tésztát kigöngyölöm, ha már előre kinyújtottat vettem, vagy vékonyra nyújtom sodrófával, ha tömböt vettem. Megkenem a tojássárgájával, kb. fél centis csíkokra vágom, és feltekerem a fémcsövekre. Sütőpapírral kibélelt tepsibe teszem, és pirosra sütöm. Ez alatt a tojásfehérjét a cukorral gőz fölött habbá verem. Habzsákba töltöm. A tésztát kiveszem a sütőből, lehúzom a csőről, kicsit hűlni hagyom, majd megtöltöm a habbal.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »