Krémes rolád recept

Hozzávalók:
- 1 cs leveles tészta
- 1 cs házi krémes por
- 8 dl tej
- 1 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
Elkészítése:
Lisztezett deszkán a leveles tésztát 2 mm vastagságúra kinyújtjuk és 10 cm hosszú 1.5 cm széles csíkokat vágunk belőle. A habroló formákat körbe tekerjük egy-egy csíkkal majd tepsibe tesszük ,felvert tojással mindegyiket lekenjük és 190 fokon 10 perc alatt megsütjük.
A krémport hideg tejjel keményre felverjük, habzsákba rakjuk és a roládokat megtöltjük. A tetejét porcukorral meghintjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »