Krémes rolád recept

Hozzávalók:
- 1 cs leveles tészta
- 1 cs házi krémes por
- 8 dl tej
- 1 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
Elkészítése:
Lisztezett deszkán a leveles tésztát 2 mm vastagságúra kinyújtjuk és 10 cm hosszú 1.5 cm széles csíkokat vágunk belőle. A habroló formákat körbe tekerjük egy-egy csíkkal majd tepsibe tesszük ,felvert tojással mindegyiket lekenjük és 190 fokon 10 perc alatt megsütjük.
A krémport hideg tejjel keményre felverjük, habzsákba rakjuk és a roládokat megtöltjük. A tetejét porcukorral meghintjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »