Kókuszos-vaníliás rúd recept
Hozzávalók:
Tészta:
- 70 dkg liszt
- 25 dkg porcukor
- 15 dkg vaj
- 4
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS sárgája - 5 dkg kókuszreszelék
- 1 csomag bourbon vaníliás cukor
- késhegynyi sütőpor
- 2 ek zsíros tejföl
- 2 ek rum
Forgatáshoz:
- 10 dkg porcukor
- 1 cs bourbon vaníliás cukor
Elkészítése:
A tészta anyagait dagasztógép segítségével gyorsan összeállítjuk, majd 1 napra hűtőbe tesszük.
Másnap a húsdarálóra felszerelt csillagos formán ledaráljuk a tésztát. Rudakat /hernyókat/, karikákat vagy amit szeretnénk.
Előmelegített sütőben, 200 fokon 10 perc alatt készre sütöm. Forrón megforgatom vaníliás porcukorban.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Serpenyők a konyhában – Milyen legyen az új kedvenc? (x)
A konyha lelke, a mindennapi ételkészítés egyik legfontosabb eszköze a serp
Tovább olvasom »
Fehér csokival készült desszertvariációk minden alkalomra
A fehér csoki mindig különleges hangulatot teremt — legyen szó citromos kos
Tovább olvasom »
Tarja, oldalas, karaj és több – változatos ötletek egy csokorban
A sertéshús igazi jolly joker a konyhában: változatosan elkészíthető, kiadó
Tovább olvasom »
Ünnepi tortacsodák – 12 recept, amit idén ki kell próbálnod
Ha valami igazán különleges édességet keresel az ünnepi asztalra, egy ínycs
Tovább olvasom »
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »


