Murmuc recept

Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók:
a kefires pohár a mérőeszköz
- 3 kis kefir
- 3 pohár liszt
- 2 pohár cukor
- 1 pohár olaj
- 2 pohár /10 dkg/ kókuszreszelék
- 1/2 kk szódabikarbóna
- 3 kk kakaópor
- puding vagy lekvár a kenéshez
- 3 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
Elkészítése:
Az alapanyagokat összekeverjük és sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük. 25 perc alatt, közepes lángon megsütjük. Ha nem vagyunk benne biztosak, hogy megsült tűpróbával ellenőrizzük. Ha kihűlt a megsült tészta pudinggal vagy lekvárral töltjük meg.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit főzzek ma? 2025.05.21 szerda
Ha szerdán már lankad a lendület, jól jön egy kész menüsor, ami levesből, f
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.05.20 kedd
A hét második napján sokszor már elvárjuk magunktól, hogy valami tartalmasa
Tovább olvasom »
Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »