Kókuszoscsók recept

Hozzávalók:(1 tepsihez)
- 21 dkg porcukor
- 3
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSfehérje
- 10 dkg kókuszreszelék
- 4,5 dkg zsemlemorzsa
Elkészítése:
A tojásfehérjéket a cukorral kemény habbá verjük,majd óvatosan hozzákeverjük a zsemlemorzsát és a kókuszreszeléket.
Sütőpapírral bélelt tepsibe kiskanállal a habból apró halmocskákat rakunk.A sütiket 130-150fokra előmelegített sütőben kb.40percig sütjük.Ha kihűltek a halmocskák,kettesével összeragasztjuk valamilyen ízlés szerinti töltelékkel.
A sütik tetejét olvasztott csokival díszíthetjük.
Jó étvágyat!
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

7 étel, amit valójában nem is úgy kellene tárolni, ahogy gondolod
Van az úgy, hogy azt hisszük, jól csináljuk – aztán kiderül, hogy mégsem. K
Tovább olvasom »
10 ikonikus magyar étel, amit a külföldiek furcsának tartanak
A magyar konyha gazdag, ízgazdag, és erősen fűszeres – mi ezt szeretj
Tovább olvasom »
9 étel, amit nem is tudtál, hogy véletlenül találták fel
Sok ikonikus étel és ital mögött nem gondosan megtervezett recept áll, hane
Tovább olvasom »
10 érdekesség a fűszerekről, amit még a nagymamád sem biztos, hogy tud
A magyar konyha elképzelhetetlen fűszerek nélkül – gondoljunk csak a pirosp
Tovább olvasom »
10 dolog, amit nem tudtál a fokhagymáról
A fokhagyma sokunk konyhájának alapköve: ad egy csipet karaktert minden éte
Tovább olvasom »
10 meglepő tény az eperről, amit valószínűleg nem tudtál
Az eperről mindannyian tudjuk, hogy finom, illatos, és szinte elenged
Tovább olvasom »