Kókuszos-karamellás sütemény recept

Hozzávalók:
Tésztához:
- 6
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 6 ek liszt
- 6 ek cukor
- 1 cs sütőpor
- 2 ek kókuszreszelék
Krémhez:
- 3-4 ek cukor
- 5 dl tej
- 1 karamellás pudingpor (főzős)
- 3 ek kókuszreszelék
Tetejére:
- kókuszreszelék
Elkészítése:
A tojások fehérjét kemény habbá verjük. A sárgáját összekeverjük cukorral. Utána a felvert tojásfehérjéhez hozzáadjuk a lisztet, a sütőport és a tojások sárgáját, a kókuszreszeléket, és óvatosan összekeverjük. Kivajazott, lisztezet, tepsiben megsütjük. A krémhez a pudingport a tejjel és cukorral kikeverjük. A maradék tejet feltesszük, főni teszünk bele kókuszreszeléket, ha forr, a tej beletesszük a pudingport és sűrűsödésig hagyjuk főni. Ha kihűlt a piskóta rákenjük a krémet a tetejére és megszórjuk kókuszreszelékkel. A piskótát akár ketté is lehet vágni és megtölteni.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »