Kókuszos-kakaós kevert recept

Hozzávalók:
Tésztához:
- 30 dkg liszt
- 20 dkg cukor
- 1 sütőpor
- 1 vaníliás cukor
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 dl olaj
- 2 ek kakaópor
- 3-4 ek kókuszreszelék
- tej
Krémhez:
- 25 dkg vaj vagy margarin
- 4 ek nutella
- 10-15 dkg porcukor
- 2-3 dl habtejszín
Elkészítése:
A tésztához való alapanyagokat egy tálba rakjuk a tej kivételével. Annyi tejet öntünk hozzá,hogy piskóta állagú legyen. Simára keverjük. Sütőpapírral kibélelt tepsibe öntjük. Előmelegített sütőben kb.170 fokon 25-30 perc alatt megsütjük.Kirakjuk hűlni.Ha kihűlt kettévágjuk. A krémhez a vajat porcukorral habosra keverjük,majd hozzáadjuk a nutellát. A kihűlt tésztára kenjük. A tejszínhabot kemény habbá verjük és a krém tetejére kenjük.A tészta felső részét ajánlatos egyforma szeletekre vágni,mielőtt rárakjuk a tejszínre,mert összenyomhatjuk szeletelés közben.Legalább 1 órára tegyük hűtőbe.
Sztori: A süti úgy készült,hogy beleraktam mindent ami finom.A végeredmény:a Kisfiam kedvence lett!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »