Kókuszcsók recept
Hozzávalók:
- 4
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSfehérje - 15-20 dkg cukor
- 15-20 dkg kókuszreszelék
Elkészítés: A tojásfehérjéket gőz felett felverem, a gőzről levéve hozzáadom apránként a porcukrot és tovább verem a habot, amíg szép fényes nem lesz. Ezt követően a hozzáteszem a kókuszreszeléket is. Egy tepsit sütőpapírral kibélelek, kiskanál segítségével magas halmokat formázok a kókuszhabból. Előmelegített sütőben alacsony fokon addig sütöm, ameddig halvány színt nem kap.
Miután kihűlt olvasztott csokoládéba is lehet mártani!
Kókuszreszelék helyett darált dióval vagy mogyoróval is készíthetjük!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Konyhai üveg hátfalak: a praktikus megoldás, ha sokat főzöl (x)
A konyhai üveg hátfalak egyre népszerűbbek azok körében, akik sokat főznek,
Tovább olvasom »
Mit sütnek ma legszívesebben a magyarok karácsonykor? – Több mint 1000 komment alapján
Minden évben felmerül a kérdés: mi kerüljön az ünnepi asztalra? Hiába a ren
Tovább olvasom »
10 sós süti karácsonyra, amivel nem kell sokat vacakolnod
A karácsonyi készülődésben jól jön néhány gyorsan elkészíthető, mégis finom
Tovább olvasom »
9 zserbó recept, amit érdemes elkészíteni idén karácsonykor
A zserbó sok családban a karácsonyi sütemények egyik kihagyhatatlan darabja
Tovább olvasom »
Különleges karácsonyi kekszek és linzerek – 12 ünnepi finomság amit nem látsz minden nap
Az ünnepi időszakban jólesik néhány különleges aprósütemény, amely nemcsak
Tovább olvasom »
Klasszikus és különleges krumplisaláták karácsonyra – 12 kipróbált recept
A krumplisaláta sok családban elengedhetetlen része az ünnepi menünek. A kl
Tovább olvasom »

