Kókuszcsók recept

Hozzávalók:
- 4
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSfehérje
- 15-20 dkg cukor
- 15-20 dkg kókuszreszelék
Elkészítés: A tojásfehérjéket gőz felett felverem, a gőzről levéve hozzáadom apránként a porcukrot és tovább verem a habot, amíg szép fényes nem lesz. Ezt követően a hozzáteszem a kókuszreszeléket is. Egy tepsit sütőpapírral kibélelek, kiskanál segítségével magas halmokat formázok a kókuszhabból. Előmelegített sütőben alacsony fokon addig sütöm, ameddig halvány színt nem kap.
Miután kihűlt olvasztott csokoládéba is lehet mártani!
Kókuszreszelék helyett darált dióval vagy mogyoróval is készíthetjük!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »