Kókuszcsók recept

Hozzávalók:
- 4
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSfehérje
- 15-20 dkg cukor
- 15-20 dkg kókuszreszelék
Elkészítés: A tojásfehérjéket gőz felett felverem, a gőzről levéve hozzáadom apránként a porcukrot és tovább verem a habot, amíg szép fényes nem lesz. Ezt követően a hozzáteszem a kókuszreszeléket is. Egy tepsit sütőpapírral kibélelek, kiskanál segítségével magas halmokat formázok a kókuszhabból. Előmelegített sütőben alacsony fokon addig sütöm, ameddig halvány színt nem kap.
Miután kihűlt olvasztott csokoládéba is lehet mártani!
Kókuszreszelék helyett darált dióval vagy mogyoróval is készíthetjük!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »