Kókuszos kiskiflik recept
Galéria (2)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
10 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 250 g margarin
- 100 g porcukor
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 1 kanál víz
- 100 g kókusz
- fél cs sütőpor
- kb 400-500 g liszt
- 100 g porcukor a hempergetéshez
Elkészítése:
A margarint, porcukrot, tojást, vizet, kókuszreszeléket, sütőport és a lisztet összegyúrjuk.
Pici kifliket készítünk (kisebbet, mint a kisujjunk). Sütőpapírral bélelt tepsire tesszük, majd előmelegített sütőben 5 perc alatt megsütjük és porcukorban meghempergetjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Serpenyők a konyhában – Milyen legyen az új kedvenc? (x)
A konyha lelke, a mindennapi ételkészítés egyik legfontosabb eszköze a serp
Tovább olvasom »
Fehér csokival készült desszertvariációk minden alkalomra
A fehér csoki mindig különleges hangulatot teremt — legyen szó citromos kos
Tovább olvasom »
Tarja, oldalas, karaj és több – változatos ötletek egy csokorban
A sertéshús igazi jolly joker a konyhában: változatosan elkészíthető, kiadó
Tovább olvasom »
Ünnepi tortacsodák – 12 recept, amit idén ki kell próbálnod
Ha valami igazán különleges édességet keresel az ünnepi asztalra, egy ínycs
Tovább olvasom »
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »

