Kávékocka recept
Elkészítése:
A felvert tojásfehérjéhez apránként hozzáadjuk a cukrot,a diót,a lisztet és sütőport. Könnyedén összekeverjük,a masszát egy tepsibe öntjük,majd 170 fokon 25 percig sütjük. Kihűtjük.A tojás sárgáját kikeverjük a cukorral és a vaníliás cukorral, hozzáadjuk a reszelt étcsokoládét és a feketekávét. Folyamatos kevergetés mellett kis lángon sűrűre főzzük,majd hűlni hagyjuk. A margarint habosra keverjük,összedolgozzuk a hideg krémmel,és a tésztára kenjük. A süteményt kockákra vágjuk,és a szeleteket csokireszelékkel díszítjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Serpenyők a konyhában – Milyen legyen az új kedvenc? (x)
A konyha lelke, a mindennapi ételkészítés egyik legfontosabb eszköze a serp
Tovább olvasom »
Fehér csokival készült desszertvariációk minden alkalomra
A fehér csoki mindig különleges hangulatot teremt — legyen szó citromos kos
Tovább olvasom »
Tarja, oldalas, karaj és több – változatos ötletek egy csokorban
A sertéshús igazi jolly joker a konyhában: változatosan elkészíthető, kiadó
Tovább olvasom »
Ünnepi tortacsodák – 12 recept, amit idén ki kell próbálnod
Ha valami igazán különleges édességet keresel az ünnepi asztalra, egy ínycs
Tovább olvasom »
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »

