Hamis tiramisu recept
Hozzávalók:
- 2 zacskó babapiskóta
- 4 dl fekete kávé
- 1,5 dl rum
- 1 doboz natúr vajkrém
- 17 dkg kristálycukor
- 3
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 3,3 dl habtejszín
Elkészítése:
A vajkrémet jól kikeverem a cukorral. A tejszínt habbá verem, egyesével hozzáadom a tojások sárgáját, a cukros vajat, és az egészet a tojások habbá vert fehérjéhez keverem óvatosan. Egy mély tálba váltva sorozom az alábbiakat: rumos fekete kávéba mártogatott babapiskótát (szépen kibélelem a tál alját), erre egy réteg krém jön, majd megint piskóta. Tetejére krém kerüljön. Fél napra hűtőbe teszem, ez idő alatt a piskóta átpuhul, összeáll a krémmel. A tetejét kakaóporral megszórom.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
15 perces karácsonyi desszertek: 8 desszertgolyó, amivel bárkit lenyűgözhetsz
A karácsonyi készülődésben mindig jól jönnek azok a desszertek, amelyek gyo
Tovább olvasom »
Hogyan készítsünk tökéletes karácsonyi bejglit?
A karácsony elképzelhetetlen a hagyományos bejgli nélkül, amely nemcsak az
Tovább olvasom »
Serpenyők a konyhában – Milyen legyen az új kedvenc? (x)
A konyha lelke, a mindennapi ételkészítés egyik legfontosabb eszköze a serp
Tovább olvasom »
Fehér csokival készült desszertvariációk minden alkalomra
A fehér csoki mindig különleges hangulatot teremt — legyen szó citromos kos
Tovább olvasom »
Tarja, oldalas, karaj és több – változatos ötletek egy csokorban
A sertéshús igazi jolly joker a konyhában: változatosan elkészíthető, kiadó
Tovább olvasom »
Ünnepi tortacsodák – 12 recept, amit idén ki kell próbálnod
Ha valami igazán különleges édességet keresel az ünnepi asztalra, egy ínycs
Tovább olvasom »

