Egyszerű Tiramisu recept

Hozzávalók:
- 20 dkg Babapiskóta
- 25 dkg Natúr vajkrém
- 2,5 dl Hullala habtejszín
- Rum aroma
- 2 főzet kávé
- Kevés cukor
Elkészítése:
Natúr vajkrémet és a habtejszín habverővel összekeverjük ízlés szerint kevés cukorral ízesítjük (de a habtejszín alapból édesített). A hullala habtejszín ajánlott, próbáltam mással is de nem volt egyikkel sem ilyen jó állagú és ízű.
Frissen főzött kávéba beleöntjük a rumot és kevés cukorral ízesítjük. A a babapiskótákat egy pillanatra belemártjuk és egy üvegtálba helyezzük.
Elsimítjuk rajta a krémet, még egy sor babapiskóta és ismét a krém ezt addig folytatjuk míg el nem fogy a krém. Ez körülbelül 2 szint én dupla adagból szoktam készíteni. Tetejét fahéjjal díszítem.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »