Kavart túrós raháttal recept

Hozzávalók:
- 35 dkg cukor
- 4
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 25 dkg margarin
- 1 tasak vaníliás cukor
- 45 dkg liszt
- 1 csomag sütőpor
- 2 dl tej
Töltelék
- 50 dkg túró
- 1 tasak vaníliás
- 1 citrom reszelt héja
- 5 dkg rahát
Tetejére
- porcukor (ízlés szerint)
Elkészítése:
A tészta hozzávalóit géppel összedolgozzuk, majd két részre osztjuk. Egy sütőpapírral bélelt tepsibe (25 x 35) öntjük, és elsimítjuk egyenletesre.
A tölteléket is összekeverjük, és a tésztára kanalazzuk. A tészta másik felét a túrótöltelékre simítjuk.
160 fokos sütőben készre sütjük. Porcukorral megszórva kínáljuk.
Tipp:
A rahát egy gyümölcs ízű, porcukorba hempergetett zselé.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »