Kavart túrós recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 50 dkg túró
- 30 dkg finomliszt
- 25 dkg cukor
- 1 csomag vaníliás cukor
- 1 citrom reszelt héja és kicsavart leve
- 3
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 csomag sütőpor
- 5 dkg csokidara
- 1 dl tej
- 1,5 dl olaj
- csipet só
- tetejére porcukor
Elkészítése:
Nagyon egyszerű és gyors sütemény.
Egy tálba beleütjük a tojásokat, hozzáadjuk a cukrot, a vaníliás cukrot, a csipet sót, a tejet és olajat, majd habosra keverjük. Mehet hozzá a citrom reszelt héja és leve, majd kanalanként a liszt és a sütőpor. Végül beleforgatjuk a túrót és a csokidarát.
Egy sütőpapírral bélelt tepsibe (25×35 cm) kanalazzuk a masszát, és előmelegített sütőben közepesnél kicsit gyengébb lángon 30-35 perc alatt megsütjük. Hagyjuk kihűlni, majd felkockázzuk és tálaláskor megszórjuk porcukorral.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »