Kavart túrós recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 50 dkg túró
- 30 dkg finomliszt
- 25 dkg cukor
- 1 csomag vaníliás cukor
- 1 citrom reszelt héja és kicsavart leve
- 3
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 1 csomag sütőpor
- 5 dkg csokidara
- 1 dl tej
- 1,5 dl olaj
- csipet só
- tetejére porcukor
Elkészítése:
Nagyon egyszerű és gyors sütemény.
Egy tálba beleütjük a tojásokat, hozzáadjuk a cukrot, a vaníliás cukrot, a csipet sót, a tejet és olajat, majd habosra keverjük. Mehet hozzá a citrom reszelt héja és leve, majd kanalanként a liszt és a sütőpor. Végül beleforgatjuk a túrót és a csokidarát.
Egy sütőpapírral bélelt tepsibe (25×35 cm) kanalazzuk a masszát, és előmelegített sütőben közepesnél kicsit gyengébb lángon 30-35 perc alatt megsütjük. Hagyjuk kihűlni, majd felkockázzuk és tálaláskor megszórjuk porcukorral.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »


