Márványos karamell szelet recept
Galéria (1)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók:
Tésztához:
- 15 dkg liszt
- 20 dkg cukor
- 4 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- fél cs sütőpor
- 1 dl tej
- 1 dl étolaj
- 2 csomag instant kávé
Krémhez:
- 5 dl tej
- 2 cs karamell ízű pudingpor
- 15 dkg porcukor
- 20 dkg margarin
Tetejére:
- 4 dl tejszínhab
Elkészítés:
A tészta hozzávalóit összedolgozzuk, közepes méretű tepsibe öntjük és megsütjük. A pudingporból 2 teáskanálnyit félreteszünk, majd a többi pudingot a tejben megfőzzük és hagyjuk kihűlni.
A margarint a cukorral habosra keverjük, majd a kihűlt pudingot hozzákeverjük, és a tészta tetejére kenjük.
A felvert tejszínt a krémre kenjük. A 2 tk pudingport 2 tk étolajjal, 3 tk cukorral és 1,5 dl vízzel felfőzzük. Ha már langyos a habra csurgatjuk, és villával kicsit megcirógatjuk, hogy márványos legyen.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.