Kakaós-mazsolás lepény vaníliás jégkrémmel recept
Galéria (2)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
35 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 25 dkg liszt
- 15-20 dkg cukor (aki édesebbre szereti a több mennyiséget válasza)
- 5 dkg vaj
- 1 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1,5 ev kanál kakaó
- 1 cs sütőpor
- 2,5 dl tej
- mazsola
- 1 ev kanál rum aroma
- vaníliás jégkrém
- 1-2 db eper
Elkészítése:
A lágy vajat habosra keverjük a cukorral, majd a tojás, a kakaó, az aroma, a sütőporos liszt és a tej következik.
Sütőpapíros tepsibe öntjük, megszórjuk mazsolával és 25-30 percig közép meleg (160-170 fok) sütőben sütjük. Vaníliás jégkrémmel és eperrel tálaljuk.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.