Kakaós-mazsolás lepény vaníliás jégkrémmel recept
Galéria (2)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
35 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 25 dkg liszt
- 15-20 dkg cukor (aki édesebbre szereti a több mennyiséget válasza)
- 5 dkg vaj
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 1,5 ev kanál kakaó
- 1 cs sütőpor
- 2,5 dl tej
- mazsola
- 1 ev kanál rum aroma
- vaníliás jégkrém
- 1-2 db eper
Elkészítése:
A lágy vajat habosra keverjük a cukorral, majd a tojás, a kakaó, az aroma, a sütőporos liszt és a tej következik.
Sütőpapíros tepsibe öntjük, megszórjuk mazsolával és 25-30 percig közép meleg (160-170 fok) sütőben sütjük. Vaníliás jégkrémmel és eperrel tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »

