Kakaós máktorta recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 2 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 20 dkg liszt
- 5 dkg kakaópor
- 15 dkg cukor
- 5 dkg darált mák
- kb. 1 pohár víz
- 1 csomag sütőpor
- 5 dkg margarin
Elkészítése:
Egy nagyon egyszerű és gyors recept. A tojásokat összekeverem a cukorral, nem kell különválasztani, így jó habosra keverem, majd hozzáadom a többi hozzávalót. Először a liszt, majd a sütőpor, majd a mák, a kakaópor, a margarin. Annyi vizet öntök hozzá, hogy olyan legyen mint egy piskóta tészta. Amikor jól összekevertem az egészet, egy kivajazott kilisztezett kapcsos tortaformába öntöm és előmelegített 200 fokos sütőben sütöm. Körülbelül 20 percig sül, de tűpróbával ellenőrizzük! Porcukorral, vagy sárgabaracklekvárral tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »