Kakaós lepény recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 50 dkg kristálycukor
- 50 dkg liszt
- 10 dkg margarin
- 0.5l tej
- 8 dkg kakaópor
- 2 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 2 csomag sütőpor
Elkészítése:
A tojást, a margarinnal, a tej felével, a cukorral, és a kakaóporral kidolgozzuk. A lisztet a sütőporral összekeverjük, és a kakaóporos masszához adjuk, a maradék tejjel. Margarinozott, lisztezett tepsiben (közepes méretű) 160fokon 40 percig sütjük.
Amikor kihűlt porcukros-vaníliás cukorban meghempergetjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Diós, mézes, puncsos – 9 ellenállhatatlan krémes süti, amit mindenki imádni fog
A krémes sütemények az ünnepi asztal igazi ékei – lágyak, édesek és ellenál
Tovább olvasom »
Márton-napi lakoma: 10 libás finomság, amit ki kell próbálnod
Márton napján hagyományosan libát eszünk és újbort kóstolunk, hiszen a néph
Tovább olvasom »
Golyó‑desszertek percek alatt: 8 sütés nélküli finomság
Ha gyorsan kell valami édes kényeztetés, amiben nincs sütő használat, akkor
Tovább olvasom »
Szaftos, omlós, fűszeres – 12 sertéshúsos étel, amit újra és újra elkészítenél
Ha valami igazán laktató és ízletes fogásra vágysz, a sertéshúsos receptek
Tovább olvasom »
Villámreceptek húsimádóknak és rohanóknak
Ebben a válogatásban olyan fogásokat találsz, amit gyorsan elkészíthetsz: l
Tovább olvasom »
Madeleine-válogatás: 6 variáció egy süteményre
A madeleine az a sütemény, ami mellett könnyű elidőzni. Nem hivalkodó, még
Tovább olvasom »



