Kakaós-lekváros zserbó recept
Ők is elkészítették

Elkészítése:
Tészta hozzávalóit összegyúrjuk(Élesztőt nem kell felfuttatni, én csak belemorzsoltam), majd 3 cipóba osszuk.
Kikent, lisztezett tepsibe nyújtjuk az első lapot, megkenjük lekvárral, megszórjuk kakaópor-cukor keverékével, majd rányújtjuk a következőlapot, és ugyanígy folytatjuk kenés-szórás.
Az utolsó lappal betakarjuk, villával megszurkáljuk. Mehet a sütőbe.
Ha megsült lehet rá csokimázat tenni. Nekem volt csokimaradékom itthon abból reszeltem a tetejére sütés után.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 ikonikus magyar étel, amit a külföldiek furcsának tartanak
A magyar konyha gazdag, ízgazdag, és erősen fűszeres – mi ezt szeretj
Tovább olvasom »
9 étel, amit nem is tudtál, hogy véletlenül találták fel
Sok ikonikus étel és ital mögött nem gondosan megtervezett recept áll, hane
Tovább olvasom »
10 érdekesség a fűszerekről, amit még a nagymamád sem biztos, hogy tud
A magyar konyha elképzelhetetlen fűszerek nélkül – gondoljunk csak a pirosp
Tovább olvasom »
10 dolog, amit nem tudtál a fokhagymáról
A fokhagyma sokunk konyhájának alapköve: ad egy csipet karaktert minden éte
Tovább olvasom »
10 meglepő tény az eperről, amit valószínűleg nem tudtál
Az eperről mindannyian tudjuk, hogy finom, illatos, és szinte elenged
Tovább olvasom »
Húsimádóknak ajánlva – sajttal, gombával, zöldséggel rakott fogások
Ha egy igazán kiadós, szaftos, mutatós fogásra vágysz, ezek a rakott és töl
Tovább olvasom »