Kakaós-lekváros zserbó recept
Ők is elkészítették

Elkészítése:
Tészta hozzávalóit összegyúrjuk(Élesztőt nem kell felfuttatni, én csak belemorzsoltam), majd 3 cipóba osszuk.
Kikent, lisztezett tepsibe nyújtjuk az első lapot, megkenjük lekvárral, megszórjuk kakaópor-cukor keverékével, majd rányújtjuk a következőlapot, és ugyanígy folytatjuk kenés-szórás.
Az utolsó lappal betakarjuk, villával megszurkáljuk. Mehet a sütőbe.
Ha megsült lehet rá csokimázat tenni. Nekem volt csokimaradékom itthon abból reszeltem a tetejére sütés után.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mutatós húsvéti vendégváró különlegesség
A húsvéti vendégvárás remek alkalom arra, hogy ne csak finom, de igazán mut
Tovább olvasom »
Húsvéti sós vendégváró finomságok
A húsvéti ünnepek nem csak a kalácsról és a főtt tojásról szólnak – a vendé
Tovább olvasom »
Ínycsiklandó tekercsek az ünnepi hidegtálra
Az ünnepi hidegtál egyik leglátványosabb és legkedveltebb elemei a különfél
Tovább olvasom »
A húsvéti asztal sztárjai: töltött tojások, amik nem csak finomak, hanem mutatósak is!
A húsvéti asztal nem lenne teljes a szépen tálalt, változatosan elkészített
Tovább olvasom »
8 egyszerű és nagyszerű süti, amikkel édesebbé teheted a mindennapokat
Van, amikor semmi másra nincs szükségünk, csak egy gyorsan összedobható, mé
Tovább olvasom »
Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »