Kakaós-lekváros zserbó recept
Ők is elkészítették

Elkészítése:
Tészta hozzávalóit összegyúrjuk(Élesztőt nem kell felfuttatni, én csak belemorzsoltam), majd 3 cipóba osszuk.
Kikent, lisztezett tepsibe nyújtjuk az első lapot, megkenjük lekvárral, megszórjuk kakaópor-cukor keverékével, majd rányújtjuk a következőlapot, és ugyanígy folytatjuk kenés-szórás.
Az utolsó lappal betakarjuk, villával megszurkáljuk. Mehet a sütőbe.
Ha megsült lehet rá csokimázat tenni. Nekem volt csokimaradékom itthon abból reszeltem a tetejére sütés után.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Őszi tortacsodák: 8 gazdag, rétegezett torta recepttel
Az ősz beköszöntével valahogy mindig jobban kívánjuk azokat a tortákat, ami
Tovább olvasom »
10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »