Kakaós-cseresznyés pite recept

Hozzávalók:
- 35 dkg cukor
- 25 dkg margarin
- 4
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 40 dkg liszt
- 1 cs sütőpor
- 2 ek kakaópor
- kb 3 dl tej
- 80 dkg kimagozott cseresznye
Elkészítése:
A cukrot az olvasztott margarinnal és a tojással habosra keverjük. Hozzáadjuk a sütőporral elkevert lisztet és annyi tejet, hogy kissé folyós legyen.
Kikent gáztepsibe öntjük a massza felét. A másik felébe kakaót keverünk és kb 3 ek tejet, majd a fehér tésztára simítjuk. A cseresznyével megszórjuk és előmelegített sütőben tűpróbáig sütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »
8 izgalmas sütés nélküli golyó, amit egyszerűen imádni fogsz
Ezeket a sütés nélküli golyókat percek alatt elkészítheted, mégis úgy hatna
Tovább olvasom »
Könnyű és ízletes cukkinis ételek – puffancstól a lepényig
A cukkini az az alapanyag, ami mindig kéznél van, mégis millióféleképpen va
Tovább olvasom »
12 mennyei gombás recept – tésztától a húsos fogásokig
10 mennyei gombás recept tészta, csirke, gratin és vegetáriánus lehetőségek
Tovább olvasom »