Kakaós-cseresznyés pite recept
Hozzávalók:
- 35 dkg cukor
- 25 dkg margarin
- 4
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 40 dkg liszt
- 1 cs sütőpor
- 2 ek kakaópor
- kb 3 dl tej
- 80 dkg kimagozott cseresznye
Elkészítése:
A cukrot az olvasztott margarinnal és a tojással habosra keverjük. Hozzáadjuk a sütőporral elkevert lisztet és annyi tejet, hogy kissé folyós legyen.
Kikent gáztepsibe öntjük a massza felét. A másik felébe kakaót keverünk és kb 3 ek tejet, majd a fehér tésztára simítjuk. A cseresznyével megszórjuk és előmelegített sütőben tűpróbáig sütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »
Puha, illatos, házias – 10 mákos finomság, amit meg kell sütnöd
Ha szereted a mákot, ez a válogatás igazi kincsesbánya lesz számodra. Össze
Tovább olvasom »
Krémes, házias, illatos – 10 leves, amitől jobb kedved lesz
Amikor odakint fúj a szél és esik az eső, egy jó leves többet ér bármilyen
Tovább olvasom »
11 házi keksz, ami tökéletes egy csésze teához vagy kávéhoz
Ha unod már a klasszikus linzert, próbáld ki ezeket a különleges házi teasü
Tovább olvasom »
Diós, mézes, puncsos – 9 ellenállhatatlan krémes süti, amit mindenki imádni fog
A krémes sütemények az ünnepi asztal igazi ékei – lágyak, édesek és ellenál
Tovább olvasom »

