Jugoszláv krémes recept
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
Tészta:
- 5
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 20 dkg cukor
- 20 dkg liszt + 1 evőkanál
- 10 dkg darált dió
- 1/2 evőkanál őrölt kávé
- 5 evőkanál olaj
- 1 teáskanál sütőpor
- csipet só
Krém:
- 3 dl tej
- 1 vaníliapuding
- 15 dkg porcukor
- 15 dkg margarin
- 1 vaníliás cukor
- tortadara
Elkészítése:
A tészta hozzávalóiból piskótatésztát készítünk.
3 dl tejben 1 evőkanál liszttel megfőzzük a vaníliás pudingot, ha kihűl hozzáadjuk a margarint, a porcukrot és a vaníliás cukrot. A kihűlt tésztára kenjük, majd tortadarával megszórjuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »

