Húsvéti isler recept
Galéria (1)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
50 perc
Mennyiség:
7 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
Tésztához:
- 40 dkg liszt
- 5 dkg darált dió
- 20 dkg margarin
- 10 dkg porcukor
- 2 ek holland kakaópor
- 1 egész FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS sárgája
- 1 cs sütőpor
Bevonáshoz:
- 20 dkg étcsoki
- 10 dkg vaj
- 1 dl étolaj
Díszítéshez:
- marcipánból kis FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSok
Töltéshez:
- sárgabaracklekvár
Elkészítése:
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, majd 2 mm vastagra nyújtjuk és tetszés szerinti szaggatóval kiszúrjuk. Sütőpapíros tepsire téve 180 fokon 8-10 perc alatt szép világosra sütjük.
Langyosan megtöltünk 2-2-t lekvárral. A csokit gőz felett felolvasztjuk az olajjal és margarinnal, majd a sütik egyik felét belemártjuk a csokiba és mielőtt az megdermedne rátesszük a marcipán tojásokat.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.