Húsvéti isler recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
Tésztához:
- 40 dkg liszt
- 5 dkg darált dió
- 20 dkg margarin
- 10 dkg porcukor
- 2 ek holland kakaópor
- 1 egész
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS sárgája
- 1 cs sütőpor
Bevonáshoz:
- 20 dkg étcsoki
- 10 dkg vaj
- 1 dl étolaj
Díszítéshez:
- marcipánból kis
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSok
Töltéshez:
- sárgabaracklekvár
Elkészítése:
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, majd 2 mm vastagra nyújtjuk és tetszés szerinti szaggatóval kiszúrjuk. Sütőpapíros tepsire téve 180 fokon 8-10 perc alatt szép világosra sütjük.
Langyosan megtöltünk 2-2-t lekvárral. A csokit gőz felett felolvasztjuk az olajjal és margarinnal, majd a sütik egyik felét belemártjuk a csokiba és mielőtt az megdermedne rátesszük a marcipán tojásokat.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Fűszeres, színes, laktató: próbáld ki Mexikó ízeit! (x)
A mexikói konyha világszerte óriási népszerűségnek örvend, nem véletlenül.
Tovább olvasom »
9 ínycsiklandó ebéd ötlet, amikkel spórolhatsz egy kicsit!
Van amikor kevés pénzből kell okosan gazdálkodni. Ezekkel a finom és laktat
Tovább olvasom »
8 gyümölcsös süti, amitől a nyár még édesebb lesz
A nyár ízei egy tortában – friss, gyümölcsös, krémes sütemények, amik bárme
Tovább olvasom »
A fasírt is lehet különleges – 8 recept, amit imádni fogsz!
A fasírt igazi örök kedvenc – de ki mondta, hogy csak a klasszikus változat
Tovább olvasom »
Puha, krémes, gyümölcsös – 10 sütemény, amitől szebb lesz a hétvégéd
Egy finom házi sütemény mindig jó ötlet hétvégére – főleg, ha nem kell hozz
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.07.11. péntek
Ma egy igazi kényeztető menüvel készültünk! A napot egy selymes, sajtos-pór
Tovább olvasom »