Húsvéti isler recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
Tésztához:
- 40 dkg liszt
- 5 dkg darált dió
- 20 dkg margarin
- 10 dkg porcukor
- 2 ek holland kakaópor
- 1 egész
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS sárgája
- 1 cs sütőpor
Bevonáshoz:
- 20 dkg étcsoki
- 10 dkg vaj
- 1 dl étolaj
Díszítéshez:
- marcipánból kis
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSok
Töltéshez:
- sárgabaracklekvár
Elkészítése:
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, majd 2 mm vastagra nyújtjuk és tetszés szerinti szaggatóval kiszúrjuk. Sütőpapíros tepsire téve 180 fokon 8-10 perc alatt szép világosra sütjük.
Langyosan megtöltünk 2-2-t lekvárral. A csokit gőz felett felolvasztjuk az olajjal és margarinnal, majd a sütik egyik felét belemártjuk a csokiba és mielőtt az megdermedne rátesszük a marcipán tojásokat.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Őszi tortacsodák: 8 gazdag, rétegezett torta recepttel
Az ősz beköszöntével valahogy mindig jobban kívánjuk azokat a tortákat, ami
Tovább olvasom »
10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »