Holland piskóta recept

Hozzávalók:
- 20 dkg margarin
- 27,5 dkg cukor
- 1 cs vaníliás cukor
- 1 kk reszelt citromhéj
- 2 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 30 dkg liszt
- 2 kk sütőpor
Elkészítése:
Gőz felett megolvasztjuk a margarint, majd belekeverjük a cukrot, a reszelt citromhéjat és a vaníliás cukrot. Levesszük a gőzről, majd habosra keverjük. Egyesével hozzáadjuk a tojásokat, majd a 4 ek vizet. Jól összedolgozzuk, majd apránként hozzáadjuk a sütőporos lisztet. Ha kész a massza sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük és előmelegített sütőben 15-20 perc alatt készre sütjük.
Tipp:
Én muffin sütő tepsibe szoktam csinálni jobban át sül! Mutatós, finom süti! Jó Étvágyat!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »
Főszerepben a szilva: 10 recept a házias gombócoktól a clafoutisig
A szilva nemcsak frissen fogyasztva igazi csemege, hanem számtalan sütemény
Tovább olvasom »