Holland piskóta recept

Hozzávalók:
- 20 dkg margarin
- 27,5 dkg cukor
- 1 cs vaníliás cukor
- 1 kk reszelt citromhéj
- 2 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 30 dkg liszt
- 2 kk sütőpor
Elkészítése:
Gőz felett megolvasztjuk a margarint, majd belekeverjük a cukrot, a reszelt citromhéjat és a vaníliás cukrot. Levesszük a gőzről, majd habosra keverjük. Egyesével hozzáadjuk a tojásokat, majd a 4 ek vizet. Jól összedolgozzuk, majd apránként hozzáadjuk a sütőporos lisztet. Ha kész a massza sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük és előmelegített sütőben 15-20 perc alatt készre sütjük.
Tipp:
Én muffin sütő tepsibe szoktam csinálni jobban át sül! Mutatós, finom süti! Jó Étvágyat!
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »