Holland piskóta recept
Hozzávalók:
- 20 dkg margarin
- 27,5 dkg cukor
- 1 cs vaníliás cukor
- 1 kk reszelt citromhéj
- 2 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 30 dkg liszt
- 2 kk sütőpor
Elkészítése:
Gőz felett megolvasztjuk a margarint, majd belekeverjük a cukrot, a reszelt citromhéjat és a vaníliás cukrot. Levesszük a gőzről, majd habosra keverjük. Egyesével hozzáadjuk a tojásokat, majd a 4 ek vizet. Jól összedolgozzuk, majd apránként hozzáadjuk a sütőporos lisztet. Ha kész a massza sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük és előmelegített sütőben 15-20 perc alatt készre sütjük.
Tipp:
Én muffin sütő tepsibe szoktam csinálni jobban át sül! Mutatós, finom süti! Jó Étvágyat!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »

