Hókifli recept
Hozzávalók:
- 25 dkg margarin
- 1 kis poharas tejföl
- liszt
- porcukor
- vanília
- darált dió vagy mák esetleg sütésálló lekvár
Elkészítése:
A margarint, tejfölt összegyúrjuk annyi liszttel, hogy nyújtható tésztát kapjunk. Több részre osztjuk, kerekre nyújtjuk 6-8 cikkre vágjuk. Tölthetjük cukrozott dió, mák, sütésálló lekvár. A tölteléket a szélesebbik részre tesszük, felcsavarjuk , sütjük. Még forrón vaníliás porcukorba forgatjuk
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »

