Hókifli recept

Hozzávalók:
- 25 dkg margarin
- 1 kis poharas tejföl
- liszt
- porcukor
- vanília
- darált dió vagy mák esetleg sütésálló lekvár
Elkészítése:
A margarint, tejfölt összegyúrjuk annyi liszttel, hogy nyújtható tésztát kapjunk. Több részre osztjuk, kerekre nyújtjuk 6-8 cikkre vágjuk. Tölthetjük cukrozott dió, mák, sütésálló lekvár. A tölteléket a szélesebbik részre tesszük, felcsavarjuk , sütjük. Még forrón vaníliás porcukorba forgatjuk
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mire jó egy konyhai pároló és hogyan használd? (x)
A konyhai pároló, mint konyhai eszköz talán nem tűnik nélkülözhetetlennek,
Tovább olvasom »
Mit kezdjünk a maradék sonkával? 7 ötlet hétfő estére
A húsvéti sonkából szinte mindig marad, és bár egy darabig még jólesik egy
Tovább olvasom »
5 töltött tojás, amitől leesik az állad – húsvéti klasszikus újragondolva
A húsvéti tojás nem csak dísz lehet – mutatunk öt isteni töltött tojás rece
Tovább olvasom »
12 sós vendégváró húsvétra – pogácsák és rágcsák a locsolóknak
Húsvétkor nemcsak a sonkás-tojásos reggeli kerül az asztalra, hanem az apró
Tovább olvasom »
Húsvéti édes sütemények, amik ünnepi hangulatot varázsolnak
A húsvéti asztalról nem hiányozhatnak az édes finomságok sem, hiszen ezek k
Tovább olvasom »
Ünnepi reggelik húsvétra – sonkás, tojásos, tormás finomságok egy helyen
A húsvéti reggeliknek különleges hangulata van: sonkaillat, friss torma, to
Tovább olvasom »