Hello Kitty szelet recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
Tészta:
- 50dkg liszt
- 4 ek cukor
- 1 ek zsír
- 1 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 dkg szalalkáli
- 1 grapefruit aroma ( én vérnarancsaromával készítettem)
- 1-2 dl tej
Krém:
- 20 dkg margarin
- 25 dkg cukor
- 6 dl tej
- 1 vanília ízű pudingpor
- 1 evőkanál liszt
Máz:
- 18 dkg porcukor
- 4 evőkanál víz( forró)
- 1 kis aroma
Elkészítése:
A tésztához valókat összegyúrjuk, és 3 lapot sütünk belőle.( az aromából hagyjunk egy keveset a mázra ) A pudingot a tejjel és a liszttel összefőzzük , majd ha kihűlt, hozzáadjuk a margarint a cukorral.(Érdemes géppel a margarint és a cukrot simára kikeverni és úgy hozzáadni, így sima lesz a krém)
A kisült lapokat megtöltjük a krémmel, majd elkészítjük a mázat.
A tetejére kimérjük a cukrot ráöntjük a forró vizet és az aromát. Simára kikeverjük és várunk vele egy keveset, amikor elkezd jól sűrűsödni, akkor kell rákenni , mert könnyen lefolyhat.
Tipp:
Nagyon mutatós , érdemes fogyasztás előtt elkészíteni egy nappal , mert a lapoknak meg kell puhulniuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »