Hamis aranygaluska recept

Hozzávalók:
- egy szikkadt kalács
- 2 csomag vaníliapuding
- 1 liter tej
- darált dió
- cukor
Elkészítése:
A megszikkadt kalácsot kézzel apróra szabom, majd megszórom darált dióval és az egészet összeforgatom.
1 liter tejből, 2 csomag vanília pudingból és cukorból a puding csomagolásán lévő utasítások szerint vanília pudingot főzök, majd még forrón ráöntöm a kalácsra.
Amint a kalács beszívta a pudingot, ízlés szerint ráfújom a tejszínhabot és már kínálom is!
Tipp:
Tökéletes megoldás, ha megmaradt kalácsból szeretnénk desszertet készíteni!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »