Habos brownie recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
A tészta hozzávalói:
- 2 dl víz
- 1 dl natúr joghurt
- 3 ek holland kakaópor
- 22 dkg margarin
- 25 dkg liszt
- 20 dkg cukor
- 1 tk szódabikarbóna
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 10 dkg apróra vágott étcsokoládé
- 2 dl tejszín
- 3 dkg porcukor
Elkészítése:
A margarint a vízzel és kakaóporral tűzhelyen összeolvasztjuk, majd levesszük a tűzről, és hozzákeverjük a cukrot, majd a szódabikarbónás lisztet, a joghurtot, és végül a tojásokat. Az egészet jól összekeverjük, egy 24 x 22-es sütőpapíros tepsibe öntjük a massza felét, erre rászórjuk az összevagdalt csokoládét, majd ráöntjük a többi masszát.
170 fokon kb. 25-30 perc alatt megsütjük.
Amikor kihűlt, szeleteljük, és tejszínhabbal feldíszítjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Serpenyők a konyhában – Milyen legyen az új kedvenc? (x)
A konyha lelke, a mindennapi ételkészítés egyik legfontosabb eszköze a serp
Tovább olvasom »
Fehér csokival készült desszertvariációk minden alkalomra
A fehér csoki mindig különleges hangulatot teremt — legyen szó citromos kos
Tovább olvasom »
Tarja, oldalas, karaj és több – változatos ötletek egy csokorban
A sertéshús igazi jolly joker a konyhában: változatosan elkészíthető, kiadó
Tovább olvasom »
Ünnepi tortacsodák – 12 recept, amit idén ki kell próbálnod
Ha valami igazán különleges édességet keresel az ünnepi asztalra, egy ínycs
Tovább olvasom »
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »

