Habkarika Karácsonyra recept
Hozzávalók:
tojásfehérje
porcukor
pár csepp ecet
Elkészítése:
Minden tojásfehérjéhez 7 dkg cukrot számítunk,majd gőz felett felverjük kemény habbá,a cukrot apránként adagoljuk hozzá. Pár csepp ecetet keverünk bele. 80 fokon 2,5-3 órát szárítjuk a sütőben.
2 tepsit tettem be,a felső tepsit 3 óráig tartottam a sütőben,az alsót 2,5 óra után kivettem. A zöldet pár csepp mandulaaromával,a rózsaszínt meggylével színeztem.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Zöldséges és burgonyás köret receptek – finomak, laktatók, változatosak
A főétel csak a fél siker – egy jól eltalált köret viszont az egész fogást
Tovább olvasom »
12 egyszerű és gyors tésztaétel – hétköznap estére is tökéletesek
Legyen szó gyors hétköznapi vacsoráról vagy látványos családi ebédről, egy
Tovább olvasom »
Gyümölcsös csábítás – 12 frissítő torta, amiből egy szelet sosem elég
Sütni sem mindig kell ahhoz, hogy igazán lenyűgöző desszertet varázsolj az
Tovább olvasom »
Sütnél valami különlegeset, de mégis ismerőset? Ez a lista neked szól!
Szereted, ha a sütik nemcsak finomak, hanem jól is mutatnak? Ezek a házias
Tovább olvasom »
Villámgyors vacsorák, amikért megőrülsz! – 12 recept, amit a család tuti kérni fog jövő héten is
Unod már a megszokott ízeket, de nincs időd órákig főzni? Ezek a villámgyor
Tovább olvasom »
Milyen robotgépet válasszon az, aki sokat süt? (x)
A házi sütés öröme sokak számára nem csupán hobbi, hanem mindennapi rutin.
Tovább olvasom »