Habkarika Karácsonyra recept
Hozzávalók:
tojásfehérje
porcukor
pár csepp ecet
Elkészítése:
Minden tojásfehérjéhez 7 dkg cukrot számítunk,majd gőz felett felverjük kemény habbá,a cukrot apránként adagoljuk hozzá. Pár csepp ecetet keverünk bele. 80 fokon 2,5-3 órát szárítjuk a sütőben.
2 tepsit tettem be,a felső tepsit 3 óráig tartottam a sütőben,az alsót 2,5 óra után kivettem. A zöldet pár csepp mandulaaromával,a rózsaszínt meggylével színeztem.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Húsimádóknak ajánlva – sajttal, gombával, zöldséggel rakott fogások
Ha egy igazán kiadós, szaftos, mutatós fogásra vágysz, ezek a rakott és töl
Tovább olvasom »
Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »