Habkarika Karácsonyra recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
tojásfehérje
porcukor
pár csepp ecet
Elkészítése:
Minden tojásfehérjéhez 7 dkg cukrot számítunk,majd gőz felett felverjük kemény habbá,a cukrot apránként adagoljuk hozzá. Pár csepp ecetet keverünk bele. 80 fokon 2,5-3 órát szárítjuk a sütőben.
2 tepsit tettem be,a felső tepsit 3 óráig tartottam a sütőben,az alsót 2,5 óra után kivettem. A zöldet pár csepp mandulaaromával,a rózsaszínt meggylével színeztem.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Őszi tortacsodák: 8 gazdag, rétegezett torta recepttel
Az ősz beköszöntével valahogy mindig jobban kívánjuk azokat a tortákat, ami
Tovább olvasom »
10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »