Gyümölcstorta – cseresznyével és barackkal recept
Hozzávalók:
- 4
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 4 kanál liszt
- 4 kanál cukor
- cseresznye
- barack
- gyümölcskocsonya
- pudingpor
- 3-4 dl tej
Elkészítése:
A tészta hozzávalóiból a szokásos módon piskótát készítünk. (zsírozott, lisztezett gyümölcstorta formával) Amíg a tészta hűl, elkészítjük a pudingot. Lehet ez bármilyen ízű puding, én vaníliával csináltam.Ha a puding kihűt a tésztára kenjük, majd körberakjuk gyümölccsel.
Elkészítjük a gyümölcskocsonyát a tasakon található leírás szerint, és a gyümölcs tetejére öntjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Villámreceptek húsimádóknak és rohanóknak
Ebben a válogatásban olyan fogásokat találsz, amit gyorsan elkészíthetsz: l
Tovább olvasom »
Madeleine-válogatás: 6 variáció egy süteményre
A madeleine az a sütemény, ami mellett könnyű elidőzni. Nem hivalkodó, még
Tovább olvasom »
Házi hamburgerek: klasszikustól a különlegesig
A hamburger az egyik legszabadabb étel: mindenki a saját ízlésére formálhat
Tovább olvasom »
Kekszből álomdesszert – 8 variáció, amit ki kell próbálnod
Ha olyan desszertre vágysz, ami gyorsan elkészül, nem igényel sütőt, de még
Tovább olvasom »
Tiéd a mérték – Bor, barátság, egyensúly (x)
A bor nem csak ital – kultúra, hangulat, élmény, közösség. A „Tiéd a mérték
Tovább olvasom »
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »

