Gyümölcstorta – cseresznyével és barackkal recept

Hozzávalók:
- 4
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 4 kanál liszt
- 4 kanál cukor
- cseresznye
- barack
- gyümölcskocsonya
- pudingpor
- 3-4 dl tej
Elkészítése:
A tészta hozzávalóiból a szokásos módon piskótát készítünk. (zsírozott, lisztezett gyümölcstorta formával) Amíg a tészta hűl, elkészítjük a pudingot. Lehet ez bármilyen ízű puding, én vaníliával csináltam.Ha a puding kihűt a tésztára kenjük, majd körberakjuk gyümölccsel.
Elkészítjük a gyümölcskocsonyát a tasakon található leírás szerint, és a gyümölcs tetejére öntjük.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »