Gyümölcsös szelet recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
A tészta hozzávalói:
mérce a joghurtos pohár
- 3 pohár liszt
- 1 csomag sütőpor
- 2 kis pohár natur joghurt
- 1 pohár olaj
- 4 egész
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 2 pohár cukor
Gyümölcsdarabok:
- 5 dkg apróra vágott dió
- fekete szőlő
- apróra vágott szilva
- magozott meggy
- fehér szőlő
- darabolt füge
Elkészítése:
A tojásokat a cukorral és egy csipet sóval habosra keverjük, majd lassan hozzáadjuk az olajat és tovább habosítjuk.
Ezután jöhet a joghurt és végül a sütőporos liszt. Jól összekeverjük, majd sütőpapíros tepsibe öntjük.
A gyümölcsdarabokat a tésztára szórjuk, majd 180 fokos sütőben 20-25 perc alatt megsütjük.
Amikor kihűlt a tetejét meghintjük porcukorral.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »


