Nektarinos kehely recept
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók:
- 1 cs vanília ízű krémpor
- 1 kis doboz (250ml) habtejszín
- 60 dkg nektarin
Elkészítése:
A krémport az előírásnak megfelelően elkészítjük és hűtőbe tesszük 10 percre. Ez alatt az idő alatt a hideg habtejszínből kemény habot verünk. Ez után a krémet összekeverjük a tejszínhabbal. Végül a kész krémbe keverjük az apró kockára vágott nektarint. Fogyasztás előtt 1-2 órát állni hagyjuk a hűtőben.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.