Nektarinos kehely recept
Hozzávalók:
- 1 cs vanília ízű krémpor
- 1 kis doboz (250ml) habtejszín
- 60 dkg nektarin
Elkészítése:
A krémport az előírásnak megfelelően elkészítjük és hűtőbe tesszük 10 percre. Ez alatt az idő alatt a hideg habtejszínből kemény habot verünk. Ez után a krémet összekeverjük a tejszínhabbal. Végül a kész krémbe keverjük az apró kockára vágott nektarint. Fogyasztás előtt 1-2 órát állni hagyjuk a hűtőben.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Kekszből álomdesszert – 8 variáció, amit ki kell próbálnod
Ha olyan desszertre vágysz, ami gyorsan elkészül, nem igényel sütőt, de még
Tovább olvasom »
Tiéd a mérték – Bor, barátság, egyensúly (x)
A bor nem csak ital – kultúra, hangulat, élmény, közösség. A „Tiéd a mérték
Tovább olvasom »
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »

