Meggyes muffin (gluténmentes) recept

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók
- 2 csésze liszt Mantler (gluténmentes)
- 0.5 csésze cukor
- 1 doboz kefir
- 2 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 0.2 dl olaj
- 1 csésze gyümölcs (mirelit meggy)
- 2 teáskanál sütőpor vagy szódabikarbóna
Elkészítése: A tojást a cukrot kézi habverővel jól felverjük, hozzáadjuk az olajat és a kefirt, ezután már csak a száraz anyag következik (liszt, sütőpor, és mirelit meggy, vagy bármilyen gyümölcs). Papírral bélelt formába öntjük, majd megsütjük.
Küldte: Blahunka Ági
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »