Meggyes minitorta recept
Ők is elkészítették
 
                            Hozzávalók:
- 1 cs főzős vaníliás pudingpor
- 15 dkg meggybefőtt
- 1 dl meggylé
- 4 dl tej
- ízlés szerint cukor
- 1 cs zselatin
Díszítéshez:
- habtejszín
- színes tortadara vagy reszelt csoki
Elkészítése:
A pudingport elkeverjük a tejjel és a meggylével, majd feltesszük főni. Hozzáadjuk a meggyet és a zselatint. A pudingot készre főzzük. A formát amiben készíteni szeretnénk, kivizezzük az oldalát. Beleöntjük a pudingot és hűvös helyre tesszük. Mikor megdermedt kiöntjük a formából és díszítjük tejszínhabbal és tortadarával.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
 
				
				Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom » 
				
				Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom » 
				
				12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom » 
				
				Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom » 
				
				12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom » 
				
				10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »
 
											
											 
											
											
