Meggyes minitorta recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 cs főzős vaníliás pudingpor
- 15 dkg meggybefőtt
- 1 dl meggylé
- 4 dl tej
- ízlés szerint cukor
- 1 cs zselatin
Díszítéshez:
- habtejszín
- színes tortadara vagy reszelt csoki
Elkészítése:
A pudingport elkeverjük a tejjel és a meggylével, majd feltesszük főni. Hozzáadjuk a meggyet és a zselatint. A pudingot készre főzzük. A formát amiben készíteni szeretnénk, kivizezzük az oldalát. Beleöntjük a pudingot és hűvös helyre tesszük. Mikor megdermedt kiöntjük a formából és díszítjük tejszínhabbal és tortadarával.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »
Főszerepben a szilva: 10 recept a házias gombócoktól a clafoutisig
A szilva nemcsak frissen fogyasztva igazi csemege, hanem számtalan sütemény
Tovább olvasom »