Kánikula pite recept

Hozzávalók:
- 1 kg gyümölcs (sárgabarack,ribizli,meggy,málna,szeder,őszibarack)
- 1 liter víz
- 30 dkg cukor
- 15 evökanál gríz
- 1 vaníliás cukor
- 3 vaníliás puding
- 1 liter tej
- 3-4 tejszínpor
Elkészítése:
A megtisztított és apróra vágott gyümölcsöt a cukorral és vaníliás cukorral ízesített vízbe felforraljuk. Amikor a gyümölcs megpuhult, belefőzzük a grízt. Ezt a masszát margarinnal kikent tepsibe öntjük és kihűtjük. Elkészítjük a vaníliás pudingot, és a már kihűlt masszára öntjük. Amikor így is teljesen kihűlt, tehetjük rá a tejszínhabot. Lehűtve tálaljuk.
Jó étvágyat !
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »