Gyümölcsös piskóta recept

Hozzávalók:
Tésztához:
- 14 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 14 kanál cukor
- 14 kanál liszt
Töltelék:
- 1 db margarin
- 20dkg eper vagy málna
- ízlés szerint cukor
Tetejére:
- 2db tortazselé
- eper vagy málna
Elkészítése:
Szokásos módon piskótát sütünk a 14 db tojással. Kihűlés után kikaparjuk a belsejét úgy, hogy a szélein kb. 1cm vastag maradjon és az alján kb 0,5 cm. A kikapart tésztához adjuk a margarint és az ízlés szerinti cukrot annyi eperrel ami krémessé teszi. Ezt robotgéppel dolgozzuk jól ki majd visszatesszük a megmaradt tésztában ami a tepsiben várakozik. Erre jön a friss gyümölcs és a tortazselé. A tortazselé dermedése után már fogyasztható is.
Jó étvágyat!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 különleges és csodás torta telis-tele csokival!
Ez a válogatás a csokirajongók álma: krémes, mousse-os, gyümölcsös, sőt még
Tovább olvasom »
Batyuk sokasága: töltött falatkák minden alkalomra
Ebben a válogatásban találsz édességeket túróval, epres-túrós változatokat,
Tovább olvasom »
Kolbász minden mennyiségben: leves, főétel, sós sütemény, kelt tészta
Ha szereted a karakteres, húsos ízeket, a kolbász az egyik legjobb barátod
Tovább olvasom »
Könnyed habcsók alapú krémes, gyümölcsös desszert. Igen, ez a Pavlova!
A Pavlova a desszertek királynője: egyszerre habos, roppanós és ellenállhat
Tovább olvasom »
Galuska a főszerepben: gyűjts inspirációt és válaszd ki a kedvenced!
A galuska nem csak kísérő, hanem önálló sztár is lehet: legyen szó kolbássz
Tovább olvasom »
Válogatás fehér csoki rajongóknak: 12 mennyei sütemény egy helyen
Készülj fel, hogy belépsz a fehér csoki világába! Vannak itt krémes desszer
Tovább olvasom »