Fanni eprese recept

Hozzávalók:
- 4 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 20 dkg cukor
- 20 dkg liszt
- fél csomag sütőpor
- 1 dl tej
- 1 dl olaj
Krém:
- 1,5 dl habtejszín
- 1 csomag habfixáló
- eper, vagy bármilyen idénygyümölcs
Elkészítése:
Tojások sárgáját cukorral, olajjal, tejjel kikeverem, majd beleteszem a sütőporos lisztet és végül a tojásfehérje habot. Tűpróbáig sütöm.
Krém: Az egy csomag habport a tejszínnel habosra verem, cukrozom, majd rákenem a tésztára. Bármilyen idénygyümölccsel díszíthetem.
Egyszerű és finom.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit kezdjünk a maradék sonkával? 7 ötlet hétfő estére
A húsvéti sonkából szinte mindig marad, és bár egy darabig még jólesik egy
Tovább olvasom »
5 töltött tojás, amitől leesik az állad – húsvéti klasszikus újragondolva
A húsvéti tojás nem csak dísz lehet – mutatunk öt isteni töltött tojás rece
Tovább olvasom »
12 sós vendégváró húsvétra – pogácsák és rágcsák a locsolóknak
Húsvétkor nemcsak a sonkás-tojásos reggeli kerül az asztalra, hanem az apró
Tovább olvasom »
Húsvéti édes sütemények, amik ünnepi hangulatot varázsolnak
A húsvéti asztalról nem hiányozhatnak az édes finomságok sem, hiszen ezek k
Tovább olvasom »
Ünnepi reggelik húsvétra – sonkás, tojásos, tormás finomságok egy helyen
A húsvéti reggeliknek különleges hangulata van: sonkaillat, friss torma, to
Tovább olvasom »
Húsvéti vendégvárók egyszerűen: 6 ellenállhatatlan sajttekercs
A húsvéti hidegtál egyik sztárja kétségtelenül a sajttekercs: mutatós, ízle
Tovább olvasom »