Fanni eprese recept

Hozzávalók:
- 4 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 20 dkg cukor
- 20 dkg liszt
- fél csomag sütőpor
- 1 dl tej
- 1 dl olaj
Krém:
- 1,5 dl habtejszín
- 1 csomag habfixáló
- eper, vagy bármilyen idénygyümölcs
Elkészítése:
Tojások sárgáját cukorral, olajjal, tejjel kikeverem, majd beleteszem a sütőporos lisztet és végül a tojásfehérje habot. Tűpróbáig sütöm.
Krém: Az egy csomag habport a tejszínnel habosra verem, cukrozom, majd rákenem a tésztára. Bármilyen idénygyümölccsel díszíthetem.
Egyszerű és finom.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »
Káposztás klasszikusok: 12 magyar étel, amit mindenképp ki kell próbálni
Ha valami igazán magyaros, tartalmas és otthonos fogásra vágysz, akkor a ká
Tovább olvasom »