Diós barackos piskóta recept

Hozzávalók:
- 4 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 8 evőkanál liszt
- 8 evőkanál cukor
- 2 kiskanál sütőpor
- fél kg sárgabarack
- 10 dkg durvára tört dió
Elkészítés:
A 4 db tojást habosra keverem a cukorral, ezután kis adagokban beleszitálom a sütőporral elkevert lisztet.
Lazán összedolgozom és sütőpapírral bélelt tepsibe öntöm.
A barackot megmosom lecsepegtetem, majd a tésztás tálba öntöm, adok hozzá 1 evőkanál lisztet 1 evőkanál cukrot jól összekeverem és a piskóta tetején szépen elrendezem.
Rászórom a durvára tört diót és 15-20 perc alatt 190 fokon megsütöm.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »