Töltött alma recept
Hozzávalók:
- 8-10 alma
- 10 dkg mazsola
- 10 dkg cukor
- 5 dkg darált mandula
- 1 késhegynyi törött fahéj
- 5 dkg vaj
Elkészítése:
Az egyforma almákat meghámozzuk, magházukat élés kiskanállal vagy karalábéfúróval kivágjuk. A mazsolát, a cukrot, a mandulát és a fahéjat összekeverjük. Megtöltjük vele a kimagozott almákat, tűzálló tálra egymás mellé állítjuk őket, mindegyikre teszünk egy kis vajdarabot, és a sütőben megsütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
10 sós falatka szilveszterre
Szilveszterre minden vendég szereti, ha van mit falatozni a pezsgő és az óé
Tovább olvasom »
Lencse saláták szilveszterre – 7 szuper recept, amit megéri elkészíteni
A lencsesaláta klasszikus szilveszteri fogás, amit szerencsehozó hagyományk
Tovább olvasom »
8 világbajnok sajtos rúd a szilveszteri bulira
A sajtos rúd az egyik legbiztosabb választás a szilveszteri bulira, mert gy
Tovább olvasom »
10 szenzációs pogácsa recept szilveszerre
A szilveszteri asztalról a pogácsa szinte kihagyhatatlan, legyen szó család
Tovább olvasom »
Karácsonyi diós válogatás – sütik, amiket mindenki szeret
A karácsonyi süteménykínálat egyik örök klasszikusa a dió. Évtizedek óta ot
Tovább olvasom »
12 kókuszos süti, ami tökéletes a karácsonyi asztalra
A kókuszos sütemények különleges, mégis jól ismert ízvilágot hoznak a karác
Tovább olvasom »

