Töltött alma recept

Hozzávalók:
- 8-10 alma
- 10 dkg mazsola
- 10 dkg cukor
- 5 dkg darált mandula
- 1 késhegynyi törött fahéj
- 5 dkg vaj
Elkészítése:
Az egyforma almákat meghámozzuk, magházukat élés kiskanállal vagy karalábéfúróval kivágjuk. A mazsolát, a cukrot, a mandulát és a fahéjat összekeverjük. Megtöltjük vele a kimagozott almákat, tűzálló tálra egymás mellé állítjuk őket, mindegyikre teszünk egy kis vajdarabot, és a sütőben megsütjük.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Húsimádóknak ajánlva – sajttal, gombával, zöldséggel rakott fogások
Ha egy igazán kiadós, szaftos, mutatós fogásra vágysz, ezek a rakott és töl
Tovább olvasom »
Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »