Sült alma recept

Hozzávalók:
- 4 db. édes alma
- dió
- méz
- porcukor
Elkészítése: Az almát megmossuk, magházukat eltávolítjuk úgy, hogy az alma ne lyukadjon ki. Sütőpapírral kibélelt tepsibe tesszük, majd közepes hőfokon félpuhára sütjük. Belsejükbe ízlés szerint diót teszünk, lecsorgatjuk mézzel, és annyi időre visszatesszük, míg teljesen átpuhul. Porcukorral meghintjük, visszarakjuk annyi időre, míg a cukor karamelizálódik.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit főzzek ma? 2025.05.21 szerda
Ha szerdán már lankad a lendület, jól jön egy kész menüsor, ami levesből, f
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.05.20 kedd
A hét második napján sokszor már elvárjuk magunktól, hogy valami tartalmasa
Tovább olvasom »
Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »