Leveles almás házi baracklekvárral recept

Hozzávalók:
- 1 csomag fagyasztott leveles tészta
- 2 db alma
- pár csepp citromlé
- 1 csomag vaníliás cukor
- 1 tk. Keményítő
- kristálycukor ízlés szerint
Elkészítése:
Az almákat megpucoljuk, megtisztítjuk, és kicsi darabokra felkockázzuk. Beletesszük a cukrokat, a citromlét és a keményítőt, majd jól elkeverjük.
A kiolvasztott leveles tésztát kinyújtjuk és kb. 10x15cm-es darabokra vágjuk. Ezekre tesszük az almát és feltekerjük.
180 fokon kb. 20 percig sütjük.
Porcukorral, és baracklekvárral tálaljuk
Jó étvágyat!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »