Lekváros,diós süti alma darabokkal recept

Hozzávalók:
- 65 dkg liszt
- 20 dkg margarin
- 2dl tej
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 2,5 g élesztő
- pici cukor
A töltelék:
- lekvár
- dió
- 2 alma
Elkészítése:
Az alapanyagokat összekeverem,és kb. 1 órát pihentetem,aztán a tésztát kettévágom, és kinyújtom. Az egyik felére rákenem a lekvárt,majd a cukros diót. Az almákat meghámozom és felszeletelem, majd a szeleteket ráteszem a töltelékre. Visszateszem a tészta másik felét, és kb 30-40 percig sütnöm.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »