Könnyű almás szelet recept

Hozzávalók:
- 4
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 30 dkg cukor
- 10 ek tej
- 1 cs sütőpor
- 10 dkg margarin
- 30 dkg rétesliszt
- 1 kk fahéj
- 3 db alma
Elkészítése:
A tojások habját keményre verjük. A sárgákat pedig habosra keverjük a cukorral, majd hozzáadjuk a tejet és a sütőport is.A habot és a sárgákat összekeverjük. Az egészhez langyos margarint csurgatunk, majd legvégül a lisztet is hozzáadjuk. Közepes nagyságú, jól kikent tepsibe öntjük a masszát, tetejét meghintjük 3 evőkanál zsemlemorzsával,fahéjjal. Vékonyan a tetejére szeljük a megtisztított almákat. 180 fokos sütőben tűpróbáig sütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »