Könnyű almás szelet recept

Hozzávalók:
- 4
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 30 dkg cukor
- 10 ek tej
- 1 cs sütőpor
- 10 dkg margarin
- 30 dkg rétesliszt
- 1 kk fahéj
- 3 db alma
Elkészítése:
A tojások habját keményre verjük. A sárgákat pedig habosra keverjük a cukorral, majd hozzáadjuk a tejet és a sütőport is.A habot és a sárgákat összekeverjük. Az egészhez langyos margarint csurgatunk, majd legvégül a lisztet is hozzáadjuk. Közepes nagyságú, jól kikent tepsibe öntjük a masszát, tetejét meghintjük 3 evőkanál zsemlemorzsával,fahéjjal. Vékonyan a tetejére szeljük a megtisztított almákat. 180 fokos sütőben tűpróbáig sütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »