Kavart almás recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
Tészta:
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 5 ek cukor
- 8 ek olaj
- 1 dl tej
- 10-12 ek liszt
- 1 cs sütőpor
- 2 cs vaníliás cukor
Töltelék:
- kevés gríz
- 1 kg reszelt (cukros-fahéjas) alma
Elkészítése:
A tészta hozzávalóit egy tálban alaposan összedolgozzuk. Egy 20*30 cm-es tepsit kiolajozunk és lisztezünk, majd a massza felét beleöntjük. Megszórjuk kevés grízzel, a kicsavart almát eloszlatjuk a tésztán, majd ráöntjük a maradék tésztát.
180 fokra előmelegített sütőben kb 30-40 percig sütjük, majd tűpróbával ellenőrizzük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »
10 nagyszerű bableves, amit ki kell próbálnod!
Ha van étel, ami igazi klasszikus a magyar konyhában, az bizony a bableves.
Tovább olvasom »
Inzulinrezisztencia vacsoraötletek – gyors és egészséges receptek
Az inzulinrezisztencia étrend egyik legnehezebb pontja a vacsora megtervezé
Tovább olvasom »
10 különleges és csodás torta telis-tele csokival!
Ez a válogatás a csokirajongók álma: krémes, mousse-os, gyümölcsös, sőt még
Tovább olvasom »