Kavart almás recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
Tészta:
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 5 ek cukor
- 8 ek olaj
- 1 dl tej
- 10-12 ek liszt
- 1 cs sütőpor
- 2 cs vaníliás cukor
Töltelék:
- kevés gríz
- 1 kg reszelt (cukros-fahéjas) alma
Elkészítése:
A tészta hozzávalóit egy tálban alaposan összedolgozzuk. Egy 20*30 cm-es tepsit kiolajozunk és lisztezünk, majd a massza felét beleöntjük. Megszórjuk kevés grízzel, a kicsavart almát eloszlatjuk a tésztán, majd ráöntjük a maradék tésztát.
180 fokra előmelegített sütőben kb 30-40 percig sütjük, majd tűpróbával ellenőrizzük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Krémes csodák az ünnepi időszakra – 10 bevált süti recept, amit bátran elkészíthetsz
Az ünnepi készülődésben mindig jól jön néhány biztosan bevált krémes sütemé
Tovább olvasom »
15 perces karácsonyi desszertek: 8 desszertgolyó, amivel bárkit lenyűgözhetsz
A karácsonyi készülődésben mindig jól jönnek azok a desszertek, amelyek gyo
Tovább olvasom »
Hogyan készítsünk tökéletes karácsonyi bejglit?
A karácsony elképzelhetetlen a hagyományos bejgli nélkül, amely nemcsak az
Tovább olvasom »
Serpenyők a konyhában – Milyen legyen az új kedvenc? (x)
A konyha lelke, a mindennapi ételkészítés egyik legfontosabb eszköze a serp
Tovább olvasom »
Fehér csokival készült desszertvariációk minden alkalomra
A fehér csoki mindig különleges hangulatot teremt — legyen szó citromos kos
Tovább olvasom »
Tarja, oldalas, karaj és több – változatos ötletek egy csokorban
A sertéshús igazi jolly joker a konyhában: változatosan elkészíthető, kiadó
Tovább olvasom »

