Kavart almás recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
Tészta:
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 5 ek cukor
- 8 ek olaj
- 1 dl tej
- 10-12 ek liszt
- 1 cs sütőpor
- 2 cs vaníliás cukor
Töltelék:
- kevés gríz
- 1 kg reszelt (cukros-fahéjas) alma
Elkészítése:
A tészta hozzávalóit egy tálban alaposan összedolgozzuk. Egy 20*30 cm-es tepsit kiolajozunk és lisztezünk, majd a massza felét beleöntjük. Megszórjuk kevés grízzel, a kicsavart almát eloszlatjuk a tésztán, majd ráöntjük a maradék tésztát.
180 fokra előmelegített sütőben kb 30-40 percig sütjük, majd tűpróbával ellenőrizzük.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mutatós húsvéti vendégváró különlegesség
A húsvéti vendégvárás remek alkalom arra, hogy ne csak finom, de igazán mut
Tovább olvasom »
Húsvéti sós vendégváró finomságok
A húsvéti ünnepek nem csak a kalácsról és a főtt tojásról szólnak – a vendé
Tovább olvasom »
Ínycsiklandó tekercsek az ünnepi hidegtálra
Az ünnepi hidegtál egyik leglátványosabb és legkedveltebb elemei a különfél
Tovább olvasom »
A húsvéti asztal sztárjai: töltött tojások, amik nem csak finomak, hanem mutatósak is!
A húsvéti asztal nem lenne teljes a szépen tálalt, változatosan elkészített
Tovább olvasom »
8 egyszerű és nagyszerű süti, amikkel édesebbé teheted a mindennapokat
Van, amikor semmi másra nincs szükségünk, csak egy gyorsan összedobható, mé
Tovább olvasom »
Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »