Gyors almás rácsos recept
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 1 cs leveles tészta
- fél kg alma
- 1 cs főzős vanília ízű pudingpor
- 2 dl tej
- cukor
- fahéj
- 1 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
Elkészítés:
Egy gyümölcs tortaformát kibéleltem sütőpapírral és erre jött a vékonyra nyújtott tészta úgy, hogy a karimájánál is legyen.
Villával megszurkáltam és 200 fokon 14 percig sütöttem.
A pudingot kikevertem 2 dl tejjel és összekevertem az almával, az elősütött tésztán egyenletesen elosztottam, ráöntöttem a pudingos tejet, a tetejét ráccal díszítettem, megkentem tojással és 40 perc alatt készre sütöttem.
Ezzel a módszerrel az alma nem lett teljesen puha, ha puhábban szeretnénk elő kell párolni!
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.