Gyors almás rácsos recept

Hozzávalók:
- 1 cs leveles tészta
- fél kg alma
- 1 cs főzős vanília ízű pudingpor
- 2 dl tej
- cukor
- fahéj
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
Elkészítés:
Egy gyümölcs tortaformát kibéleltem sütőpapírral és erre jött a vékonyra nyújtott tészta úgy, hogy a karimájánál is legyen.
Villával megszurkáltam és 200 fokon 14 percig sütöttem.
A pudingot kikevertem 2 dl tejjel és összekevertem az almával, az elősütött tésztán egyenletesen elosztottam, ráöntöttem a pudingos tejet, a tetejét ráccal díszítettem, megkentem tojással és 40 perc alatt készre sütöttem.
Ezzel a módszerrel az alma nem lett teljesen puha, ha puhábban szeretnénk elő kell párolni!
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Húsimádóknak ajánlva – sajttal, gombával, zöldséggel rakott fogások
Ha egy igazán kiadós, szaftos, mutatós fogásra vágysz, ezek a rakott és töl
Tovább olvasom »
Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »