Gyors almás rácsos recept

Hozzávalók:
- 1 cs leveles tészta
- fél kg alma
- 1 cs főzős vanília ízű pudingpor
- 2 dl tej
- cukor
- fahéj
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
Elkészítés:
Egy gyümölcs tortaformát kibéleltem sütőpapírral és erre jött a vékonyra nyújtott tészta úgy, hogy a karimájánál is legyen.
Villával megszurkáltam és 200 fokon 14 percig sütöttem.
A pudingot kikevertem 2 dl tejjel és összekevertem az almával, az elősütött tésztán egyenletesen elosztottam, ráöntöttem a pudingos tejet, a tetejét ráccal díszítettem, megkentem tojással és 40 perc alatt készre sütöttem.
Ezzel a módszerrel az alma nem lett teljesen puha, ha puhábban szeretnénk elő kell párolni!
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mutatós húsvéti vendégváró különlegesség
A húsvéti vendégvárás remek alkalom arra, hogy ne csak finom, de igazán mut
Tovább olvasom »
Húsvéti sós vendégváró finomságok
A húsvéti ünnepek nem csak a kalácsról és a főtt tojásról szólnak – a vendé
Tovább olvasom »
Ínycsiklandó tekercsek az ünnepi hidegtálra
Az ünnepi hidegtál egyik leglátványosabb és legkedveltebb elemei a különfél
Tovább olvasom »
A húsvéti asztal sztárjai: töltött tojások, amik nem csak finomak, hanem mutatósak is!
A húsvéti asztal nem lenne teljes a szépen tálalt, változatosan elkészített
Tovább olvasom »
8 egyszerű és nagyszerű süti, amikkel édesebbé teheted a mindennapokat
Van, amikor semmi másra nincs szükségünk, csak egy gyorsan összedobható, mé
Tovább olvasom »
Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »