Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Gesztenyével töltött sült alma recept

Gesztenyével töltött sült alma
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 4 db savanykás, közepes méretű alma
    • 10 dkg darált dió
    • 25 dkg gesztenyemassza
    • kb. 05 dl tej, pár csepp rum

    Elkészítése:

    A gesztenyemasszát, diót és a a tejjel kikeverjük, pár csepp rummal ízesítjük. Az almákat megmossuk, tetejüket lenyessük, és kivágjuk a csumákat. A gesztenyés krémmel megtöltjük a kivájt almákat, majd tűzálló tálban kb. 170 fokon 10-15 percig sütjük.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá